Life Academy header-logo

Loopbaan centraal

‘Wie niet met plezier werkt, doet zijn werk verkeerd of doet het verkeerde werk’.

Te weinig mensen nemen de rust en de tijd om stil te staan bij de vraag of ze (nog wel) voldoende plezier in, op en door hun werk ervaren. Onbegrijpelijk eigenlijk als je weet dat arbeidsvreugde een heel grote en directe invloed heeft op je geestelijke en fysieke vitaliteit. Werk is te belangrijk om als sluitpost in de begroting van je leven op te nemen. Fluitend naar je werk gaan is een primaire levensbehoefte!

Gefocust op ‘werken met plezier’ maken we een pas op de plaats (zelfkennis en bewustwording) om daarna doelbewust in beweging te komen (keuzes maken en actie ondernemen). Iedereen heeft de keuze en de mogelijkheid om όf door een aantal aanpassingen van zijn huidige baan zijn droombaan te maken, όf zijn droombaan ergens anders te vinden of te creëren. Een baan, die in alle opzichten, helemaal bij je past. Een baan waarin je volledig tot je recht komt. Een baan die er voor iedereen weer anders uitziet, omdat iedereen uniek is.

Dit traject gaat over werk, over je loopbaan. Maar eigenlijk gaat het over het maken van keuzes, over het verantwoordelijkheid nemen voor je eigen situatie en leven, over het belang om proactief te zijn, over het zich open stellen voor de mogelijkheden tot verandering, over geluk en succes en misschien wel over het leven en hoe daar iets moois van te maken!

Tijdens dit traject maken we gebruik van een mobiliteitscan in de vorm van een talenten en motivatie analyse (TMA) als instrument.

Neem contact op om eens vrijblijvend met elkaar hierover van gedachten te wisselen.